Julerian

 

Torsdagen den 6e december har vi vår stora julaktivitet. I år har vi lagt den på en torsdag för att vi vill skapa extra härlig och mysig julstämning när mörkret faller på och vi lyser upp med julbelysning, marschaller och eldar mm.

Programmet för vad som kommer att ske denna dag kommer att läggas upp här så snart det är klart. Vi kommer att ha flera aktiviteter och uppträdanden mm.

En stor programpunkt under Julerian är julmarknaden som man nu kan anmäla sig till. Marknaden äger rum ute runt omkring centrumet. Alla är välkomna att anmäla sig, privatpersoner, föreningar, företagare, hantverkare, skolklasser etc. Det går att hyra en plats med eller utan marknadsstånd/bord och möjlighet till el. Bokar gör man med anmälningsblanketten. Föreningar och skolklasser anmäler sig till jesper.larsson@kce.se

Anmäl dig senast den 26 november för garanterad plats därefter i mån av plats. Har du specifika önskemål/önskar särskild plats etc behöver vi din anmälan senast 19 november. Marknadsstånden/borden är begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

Kontaktperson för julmarknaden: Monica Leksell, tel 073-714 22 65 (kl 10–22) e- post: molekul@live.se

Kontaktperson för programmet och föreningar/skolklasser: Jesper Larsson, tel 0730222771 (kl 08.30-17.30) e- post: jesper.larsson@kce.se

Vill du veta mer om möjligheten att vara med på marknaden?

Läs mer/anmäl dig här:

Inbjudan

Anvisningar

Anmälan marknad (pdf för utskrift)

Anmälan marknad (via dator)